Okul Müdür Hasan ÜZÜM' ün Göreve Başlama Mesajı

30.08.2023 282

Değerli Arkadaşlarım,  Sevgili Öğrenciler ve Kıymetli Veliler;

Şehit Büyükelçi Daniş Tunalıgil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesindeki görevime  1 Ağustos 2023 tarihi itibari ile başlamış bulunmaktayım.

Okulumuza kuruluşundan bu güne kadar değerli hizmetler yapan Eski Okul Müdürümüz Raşit HİÇYILMAZ olmak üzere bütün yönetici ve öğretmelerimize teşekkür ediyorum.

2023 Eğitim Vizyonu'nun temel amacı; çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış ve bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, nitelikli, ahlaklı bireyler yetiştirmektir.

Bu hedefe ulaşabilmek için Okul Yöneticilerimizin ve Siz Değerli Öğretmenlerimizin desteklerine ihtiyacımız var.

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ ün en önemli hedeflerinden biri olan “Yurdumuzu dünyanın en mamur ve medeni memleketleri seviyesine çıkartacağız. Milletimizi en geniş refah vasıta ve kaynaklarına sahip kılacağız. Millî kültürümüzü muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkartacağız” diyerek başlattığı çalışmaları devam ettirebilmek için bütün gücümüzle çalışmaya mecburuz.

Yeni bir heyecanla başlayacağımız 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Öğrencilerimiz, Öğretmenlerimiz ve Ülkemiz için hayırlı olsun.

Hasan ÜZÜM