KARDEŞLİK PAYLAŞMAKTIR.

KARDEŞLİK PAYLAŞMAKTIR.

19.01.2024 102

“Hayatlarımıza anlam katmak” amacıyla çıktık bu yola...

 Belki de hayatın anlamı bu küçücük kelimede gizli: “Paylaşmak”

 Bir dilim ekmeği, bir yudum suyu, bir nefes havayı, üzüntülerimizi, dertlerimizi, sevinçlerimizi…

 Biliyoruz ki; acılar paylaştıkça azalır, mutluluklar paylaştıkça artar.

 Hayatına anlam katmak isteyenlerle, hayatlarına dokunulmasını bekleyenleri buluşturmak için çıktık yola.

 Belki beklentiler için küçük bir adım olsa da, başladık asla yılmadan ilerleyeceğimiz yolumuza...

 Birlikte üç öğretim yılı süresince devam etmekte olan, kardeş okulumuz Özel Beştepe Kolejinde gerçekleştirilen yardım kampanyası     sonrası akranlarına destek olmak için hazırladıkları materyalleri okulumuza getirdiklerinde kardeşler buluştu.

 Bu heyecanlı buluşmayı Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa KILIÇGİL katılımları ile onurlandırdılar.

 Okulların görevlerinin sadece eğitim ve öğretim olmadığını sonuna kadar benimsemiş olan bizler; bazen bir öğrencimizin, bazen bir annemizin, bazen de bir büyüğümüzün dileğini gerçekleştirmek için; tüm okul toplumumuzla birlikte kollarımızı sıvarız. Sonrasında gökyüzü daha çok parlamaya başlar.

 Gelen kutular içerisinden İlköğretim düzeyinde kitap, oyuncak ve benzeri malzemeler, depremden etkilenen Hatay ilimizde bulunan İlköğretim okulumuza kargo yolu ile gönderilmiştir.

 Özel Beştepe Koleji proje koordinatörlüğü, Robotik kodlama takımından gelen öğrenciler, 3 yıldır katılmakta oldukları “Robotik Kodlama Yarışması” sürecini öğrenci ve öğretmenlerimize yaptıkları sunum ile paylaştılar. Kardeş Okulumuzun Öğrencilerine Okulumuzun atölyeleri gezdirilerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

 Bilgi paylaştıkça artmış, vizyonlarımız karşılıklı geliştirilmiştir. Çalışmalarımıza ilerleyen süreçlerde de devam edilecektir.

  HAYATTA PAYLAŞMAK EN ÖNEMLİ MİSYONUMUZDUR.