Elektrik Elektronik Teknolojisi alanı tarafından hazırlanan

24.11.2022 205

2022 Yılı, Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları Odağında Sosyal Ekonomi Mali Destek Programı kapsamında, Elektrik Elektronik Teknolojisi alanı tarafından hazırlanan "Güçlü ve Sürdürülebilir Gelecek İçin Nitelikli Mesleki Eğitim Atölyeleri" isimli, 840.000 liralık bütçeli projemiz Ankara Kalkınma Ajansına sunulmuştur. Proje hazırlık sürecinde desteklerini esirgemeyen başta Recep hocama, alan öğretmeni arkadaşlarıma, projeyi onaylama sürecindeki desteğinden dolayı Cihat hocama, müdürüme ve okul idaremize teşekkür ederim. İnşallah projemiz onaylandığında alanımız ve okulumuzun değerine değer katacaktır.